VOTUL TĂU - 2info.ro

Du-te la conținut

VOTUL TĂU ESTE MERITAT DE ACEȘTI POLITICIENI?

VOTUL TĂU ESTE MERITAT DE ACEȘTI POLITICIENI?

De ceva timp, cazurile de imbolnavire cu Sarcov a trecut de 10 000 cazuri pe zi dar atât cel de la Cotroceni cât și cei de la Palatul Victoria doresc alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie. Conform specialiștilor, in acea perioadă, cazurile vor trece de 25 000 pe zi. În aceste condiții, este normal să se mai facă aceste alegeri?????
Opinia este doar una personală și poate fi o opinie la care, o parte din cititorii acestui site să nu fie de acord, dar fiecare are voie la o opinie.
Pentru a face alegeri in plină pandemie înseamnă să aduci cetățenii acelei țări la urne. Cum îi aduci, când tu, vezi că măsurile luate de tine nu au dat rezultate, ci chiar contrar, cazurile sunt din ce în ce mai multe? Înțeleg că uneori scopul scuză mijloacele dar când vine vorba de vieți omenești, aceste scopuri nu își mai au rostul iar pe primul loc ar trebui puși oamenii nu politica pentru că ne putem trezi cu mii de morți tocmai datorită acestor alegeri. Ce înseamnă mii de morți? Înseamnă GENOCID.
Vom vedea în următoarele zile ce decizii se vor lua, dar dacă se va merge în continuare pe linia aceasta, nu voi ezita să iau atitudine împotriva politicianismului grobian pe care il duc aceste partide(aici ma refer la oricare dintre partide, că se numesc PNL, USR, PSD). Va urma!
Toate drepturile asupra site-ului sunt rezervate 2fmagicstudio s.r.l din Sibiu. Responsabilitatea articolelor revin întrutotu autorilor. Dacă unul dintre articole credeți că încalcă o lege, vă rugăm să ne contactați pentru scoaterea acestuia de pe site. Site-ul nostru mereu va da dreptul la replică, pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați.

2info.ro - Informația ta contează!

Powered by Pariuri
Înapoi la cuprins