POLITICĂ - 2info.ro

Du-te la conținut
VOTUL TĂU ESTE MERITAT DE ACEȘTI POLITICIENI?
DE CE SE DORESC ALEGERI?
De aproape 2 săptămâni, România, trece de 10000 de cazuri la 1000 de locuitori si peste 1000 la ATI și din câte se vede, nu va scădea prea curând acest număr iar localitățile se închid una câte una din cauza numărului mare de cazuri.
Totul ar fi bine dacă președintele țării împreună cu partidul care este la guvernare, nu ar ține cu dinții de a avea loc pe data de 6 decembrie de alegeri parlamentare chiar dacă după alegerile locale, numărul de cazuri pur și simplu au explodat, inainte de alegeri aveam 5-6000 de cazuri am ajuns la peste 10000 de cazuri. Guvernanții ne spun ca nu alegerile au fost cauza chiar daca Tătaru a scăpat porumbelul spunând exact ceea ce știa toată lume aceea că, numărul de cazuri sau inmulțit din cauza alegerilor locale. Continuarea AICI
VOTUL TĂU ESTE MERITAT DE ACEȘTI POLITICIENI?

De ceva timp, cazurile de imbolnavire cu Sarcov a trecut de 10 000 cazuri pe zi dar atât cel de la Cotroceni cât și cei de la Palatul Victoria doresc alegeri parlamentare pe data de 6 decembrie. Conform specialiștilor, in acea perioadă, cazurile vor trece de 25 000 pe zi. În aceste condiții, este normal să se mai facă aceste alegeri?????
Opinia este doar una personală și poate fi o opinie la care, o parte din cititorii acestui site să nu fie de acord, dar fiecare are voie la o opinie. Continuarea AICI
Toate drepturile asupra site-ului sunt rezervate 2fmagicstudio s.r.l din Sibiu. Responsabilitatea articolelor revin întrutotu autorilor. Dacă unul dintre articole credeți că încalcă o lege, vă rugăm să ne contactați pentru scoaterea acestuia de pe site. Site-ul nostru mereu va da dreptul la replică, pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați.

2info.ro - Informația ta contează!

Powered by Pariuri
Înapoi la cuprins